Voor een interieurafwerking met stijl en karakter. Contacteer ons vandaag nog!

Contact

Massieve trappen voor nieuwbouw of renovaties

Het vervaardigen en plaatsen van massieve trappen vereist een grondige ervaring en een diepgaande technische knowhow, namelijk twee kwaliteiten die Schrijnwerkerij D. De Trift steeds in huis heeft. Uw trappen in regio Halle nemen we dan ook met veel toewijding ter harte. 

Kwaliteit staat bij ons voorop

Een optimale samenwerking met onze vaste leverancier stelt ons in staat om u op elk tijdstip de hoogste kwaliteit te garanderen. Had u toch nog een andere trap in gedachten dan de modellen uit ons bestaand assortiment? Dan werken wij voor u een massieve trap op maat uit. 

Ontdek onze handige zoldertrappen

Voor zoldertrappen werken we met standaardmaten, maar ook hier is maatwerk mogelijk. De deur is steeds geïsoleerd en voor de afwerking van de zoldertrap bieden we de keuze uit een trap in drie delen of een accordeontrap. Geen idee wat het meest geschikt is voor uw woning? We staan u bij met deskundig en professioneel advies. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt. 

Graag een beroep doen op onze service voor uw trappen? Neem contact op met Schrijnwerkerij D. De Trift uit Halle om uw project verder te bespreken en vraag naar een vrijblijvende offerte.