Wij leveren hoogwaardige keukens en badkamers op maat!

Bij ons vindt u uw droomkeuken!

Schrijnwerkerij De Trift uit Halle ontwerpt of renoveert uw keuken en tovert ze om tot een culinair paradijs volledig aangepast aan uw gastronomische wensen! Wij werken met verschillende materialen zoals MDF, massief hout of gelakt hout en gebruiken hoofdzakelijk melamineplaten van 18 mm dikte omwille van de duurzaamheid. Melamine is budgetvriendelijk en leent zich voor creatieve toepassingen, zoals houttekeningen.

Complete maatkeuken, inclusief kwaliteitstoestellen

Voor het werkblad hebt u een ruime keuze tussen onder meer kunststof, natuursteen, massief hout en graniet. En ook de elektrotoestellen kunnen wij aanleveren. Wij werken vooral met Siemens maar kunnen ook andere merken in uw op maat gemaakte keuken installeren.

We kunnen ook keukens maken op maar voor kleine ruimtes zoals caravans

Onze badkamers staan synoniem voor puur genot!

Een badkamer van schrijnwerkerij D. De Trift is 100 % schoonheid en duurzaamheid. We werken enkel met kwaliteitsproducten zoals Blum en Beveka en maken uw badkamer op maat in ons eigen atelier. Wenst u een modern design of gaat uw voorkeur eerder uit naar een klassieke look? Alles is mogelijk. We bespreken samen met u uw ideeën en werken op basis hiervan een aangepast voorstel uit.

Geïnteresseerd in een badkamer of keuken op maat?

Aarzel dan niet en neem contact op via de contactpagina.
Bij onze realisaties kunt u alvast wat inspiratie vinden.
En wie weet, misschien vindt u bij ons wel de badkamer of keuken in Halle van uw dromen!

Back to Top